BSO Villa Sportief

BSO Villa Sportief

Wethouder Koolhaasweg 4, Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands

Een nieuwe sportieve locatie

Op het terrein van SVO bevindt zich de sportiefste BSO van Ouderkerk: Villa Sportief. Op deze mooie en ruime locatie heeft SKOO een sport-BSO gerealiseerd waar kinderen elke maandag, dinsdag en donderdagmiddag worden uitgedaagd om heerlijk te sporten en spelen.

SKOO fuseert 1 juli met Kind & Co. Om uw kind in te schrijven en voor actuele informatie over tarieven en plaatsingen verwijzen we u graag door naar: https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-villa-sportief/.

Spelen en sporten

Al vele jaren brengt SKOO wekelijks kinderen met de ‘spelersbus’ naar SVO vanuit verschillende BSO’s en weer terug. SVO is dus zeker geen onbekende voor de SKOO. De BSO wordt begeleid door een SKOO-team dat bestaat uit een bekende gediplomeerde sporter van SVO en een ervaren SKOO medewerker.

Vestigingsinformatie

Villa Sportief

Wethouder Koolhaasweg 4, 1191 EB Ouderkerk aan de Amstel

Gevestigd op het terrein van Sportvereniging Ouderkerk

T06 - 22 988 061

Esportief@skoo.nl

LRK nummer: 184603389

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van einde schooltijd tot 18.30 uur tijdens schoolweken. Villa Sportief is gesloten tijdens schoolvakanties. De kinderen van Villa Sportief worden tijdens vakanties en studiedagen op maandag, dinsdag en donderdag opgevangen op locatie Villa Kinderkeet.