BSO Villa Kinderkeet

BSO Villa Kinderkeet

Koningin Wilhelminalaan 2, Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands

Zelfstandigheid bij Villa Kinderkeet

Villa Kinderkeet is alleen voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen worden hier uiteindelijk voorbereid op de overstap naar de brugklas. De uitstapjes en activiteiten zijn zelfstandiger. Naast alle leuke dingen zorgen we ook dat het huiswerk wordt gedaan. Huiswerkbegeleiding is een vast onderdeel van de middag, maar daarna gaan we leuke dingen doen!

SKOO fuseert 1 juli met Kind & Co. Om uw kind in te schrijven en voor actuele informatie over tarieven en plaatsingen verwijzen we u graag door naar: https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-kinderkeet-ouderkerk/.

Leuke sport activiteiten

Bij Villa Kinderkeet is er elke dag een sport pedagogischmedewerker aanwezig. Hij organiseert allemaal leuke sportieve activiteiten van een potje voetbal tot boogschieten. Daarin kunnen alle kinderen hun energie kwijt! Houd je niet van sport? Er zijn genoeg andere leuke dingen om te doen.

Er zijn een heleboel materialen om mee te knutselen en ook spelletjes om samen te spelen. Er is een dartspel, een pooltafel en zelfs tafelvoetbal, daar worden vaak toernooitjes op gespeeld. Ook is er elke donderdag een kookworkshop.

De sfeer op Villa Kinderkeet is gezellig en harmonieus. Iedereen is beleefd tegen elkaar. Dit uit zich in de kleine dingen zoals ‘eet smakelijk’ zeggen tijdens het eten. Villa Kinderkeet is ingesteld op de zelfstandigheid van de kinderen, als er problemen zijn dan lossen de kinderen dit zelf op. Lukt dit niet, dan is de pedagogisch medewerker altijd in de buurt. Door de betrokken medewerkers, de gezellige sfeer en de stimulering van zelfstandigheid is Villa Kinderkeet een goede plek voor je toekomstige brugpieper!

Vestigingsinformatie

BSO Villa Kinderkeet

Wilhelminalaan 2, 1191 BT Ouderkerk aan de Amstel

Gevestigd in de bovenbouwlocatie van basisschool het Kofschip

T06 - 22 965 131

Ekinderkeet@skoo.nl

LRK nummer: 237460919

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van einde schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de studiedagen en vakanties is Villa Kinderkeet op deze dagen geopend van 08.00-18.30 uur.