BSO Villa Kakelbont

BSO Villa Kakelbont

Polderweg 1, Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands

Kunst en avontuur bij Villa Kakelbont

Villa Kakelbont is een buitenschoolse opvang en zit direct naast de Jan Hekmanschool. Hierdoor werken we goed samen. Villa Kakelbont biedt ruimte aan drie groepen van 20 kinderen en is het hele jaar 5 dagen in de week geopend.

SKOO fuseert 1 juli met Kind & Co. Om uw kind in te schrijven en voor actuele informatie over tarieven en plaatsingen verwijzen we u graag door naar: https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-villa-kakelbont/.

Speciale kunst projecten

Villa Kakelbont heeft een echte kunst juf! Een kunstmedewerker komt één keer per week speciale kunst projecten doen. Het is altijd creatief en daagt de motoriek uit. Van versierde schoenen tot aan fruitdieren, het gebeurt allemaal.

We gaan graag naar buiten op avontuur. Er is zelfs een moestuin waar we met elkaar in werken. ‘Hof Witlof’ heeft al bij veel kinderen voor groene vingers gezorgd.
Het leuke is dat er één keer per week ook workshops worden georganiseerd door de verschillende medewerkers. Om de drie weken organiseert weer iemand anders een workshop. Zo ontdek je elke drie weken weer iets nieuws!

Vestigingsinformatie

BSO Villa Kakelbont

Polderweg 1, 1191 JR Ouderkerk aan de Amstel

T06 - 22 965 075

Ekakelbont@skoo.nl

LRK nummer: 228265630

Alle dagen geopend van einde schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de studiedagen en vakanties is Villa Kakelbont alle dagen geopend van 08.00-18.30 uur.