BSO Villa Bekema

BSO Villa Bekema

Meteoor 55, Duivendrecht, Netherlands

Veel op pad bij villa Bekema

Villa Bekema is gevestigd in de A. Bekemaschool in Duivendrecht. Villa Bekema biedt opvang aan 40 kinderen en is 5 dagen per week geopend. Wil je kind een vriendje of vriendinnetje meenemen? Dan kan dat!

SKOO fuseert 1 juli met Kind & Co. Om uw kind in te schrijven en voor actuele informatie over tarieven en plaatsingen verwijzen we u graag door naar: https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-villa-bekema/.

Op pad

Met de kinderen gaan we veel op pad. Naar de Dappermarkt op zoek naar bijzonder fruit of een wandelingetje door het dorp. Met de bakfiets brengen we kinderen naar de sport- en muziekclubjes.We zorgen altijd dat iedereen op tijd is, ook met wind tegen.

Villa Bekema is onderdeel van de A. Bekemaschool en we delen de ruimten met elkaar. De leerstijlen methode van de school wordt aangevuld door het activiteitenprogramma van Villa Bekema. De medewerker van Villa Bekema co├Ârdineert ook de tussen schoolse opvang (TSO). Dat is dus de hele dag een bekend gezicht voor de kinderen!
De A. Bekemaschool is net helemaal vernieuwd. Hierdoor heeft ook Villa Bekema een prachtige nieuwe ruimte gekregen. Er is nu een grote natuurtuin bij de opvang. Buitenspelen en buiten ontdekken wordt nu wel heel erg leuk.

Vestigingsinformatie

BSO Villa Bekema

Meteoor 55, 1115 VW Duivendrecht

Gevestigd in de A. Bekemaschool

T06 - 13 085 547

Ebekema@skoo.nl

LRK nummer: 638735361

Alle dagen geopend van einde schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de studiedagen en vakanties is Villa Bekema alle dagen geopend van 08.00-18.30 uur.