KDV

Kinderdagopvang in Ouder-Amstel

De kinderdagopvang van SKOO is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen worden bij ons opgevangen tussen 7.30 uur tot 18.30 uur. Voor de baby’s van 0-1 jaar hebben wij een babyspecialist die ervoor zorgt dat jouw baby de routine, regelmaat en rust krijgt die het nodig heeft. Vanaf 3 jaar zijn er speciale activiteiten die de overstap naar de basisschool makkelijker maken. Sinds 1 juli zijn wij samen gegaan met kinderopvangorganisatie stichting KMN Kind & Co. U kunt op de website van Kind & Co alle informatie vinden over de locaties.

Voorschoolse ontwikkeling

Naast de dagelijkse verzorging is er een activiteitenprogramma dat volledig gericht is op het kind. De interesses en talenten van de kinderen staan centraal en worden spelenderwijs verder ontwikkeld en ontdekt. Door de ondersteuning van onze pedagogische medewerkers gebeurt dit allemaal verantwoord en op een leuke ongedwongen speelse manier. SKOO werkt met het voorschoolse programma ‘Uk en Puk’. Spelend leren is iets waar wij bij SKOO voor staan!

In verwachting? Wij hebben de Babyspecialist!

Gefeliciteerd! Of je nu voor het eerst in verwachting bent of al een ervaren moeder bent, dit is altijd een spannende en bijzondere periode. Dit is ook het moment om na te denken over de kinderopvang.

Bij SKOO hebben we speciaal voor de allerkleinste de babyspecialist. De babyspecialist is een pedagogisch medewerker met extra specialisme in zorg voor baby’s van 0-1 jaar. De babyspecialist herkent alle signalen van baby’s en beheerst technieken die ook goed bruikbaar zijn in groepssituaties én interessant zijn voor ouders.

Als geen ander weten wij dat bij de zorg voor baby’s routine en ritme extra belangrijk is. Daarom nemen wij zoveel mogelijk het thuisritme over en stemmen wij alles zorgvuldig af met de ouders. Geef je borstvoeding? Dat is bij ons geen probleem. Je kan altijd je eigen voeding meegeven.

Kom een dagje wennen

De kinderdagopvang is een grote stap voor je kindje. Het is belangrijk dat jullie als gezin daar een goed gevoel bij hebben. Kom gerust langs voor een eerste kennismaking!

Kiezen jullie na de kennismaking voor de kinderdagopvang van SKOO, dan gaan we met elkaar wendagen inplannen. Tijdens het wennen laten we je kindje kennismaken met de groep en laten we zien wat we doen op een dag. De pedagogisch medewerker begeleidt het wennen.

Voor baby’s is kennismaken met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen ook belangrijk. Samen plannen we hier momenten voor in.

Altijd op de hoogte met onze app

Het is toch altijd spannend om je kind achter te laten. Daarom hebben wij een eigen applicatie ontwikkeld, waarmee ouders altijd op de hoogte zijn. Via de app kunnen we tijdens de dag foto’s plaatsen of een update sturen. Weinig tijd bij het ophalen of wegbrengen? Dan doen we de overdracht via de app. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen terwijl je in de auto zit. Ook een keertje een dag ruilen kan makkelijk geregeld worden via de app.