BSO

Buitenschoolse opvang in Ouder-Amstel

SKOO heeft 6 locaties voor buitenschoolse opvang die ook in alle vakanties open zijn. Na school halen wij de kinderen op uit school en vangen ze op tot maximaal 18.30 uur. Sinds 1 juli zijn wij samen gegaan met kinderopvangorganisatie stichting KMN Kind & Co. U kunt op de website van Kind & Co alle informatie vinden over de locaties.

Ontdekken met SKOO

Kinderen zijn nieuwsgierig en constant op ontdekkingstocht. Bij SKOO kunnen kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving de wereld ontdekken. De kinderen hebben zelf de keuze uit verschillende workshops en activiteiten. Deze worden in groepsverband of individueel aangeboden. Alles is erop gericht dat de kinderen op een leuke en speelse manier aan de slag gaan met hun talenten. En dit alles wordt gedaan onder begeleiding van onze deskundige pedagogische medewerkers.

In Ouderkerk aan de Amstel is SKOO de enige BSO met een bovenbouw locatie. Villa Kinderkeet biedt opvang aan kinderen vanaf 8 jaar en bereidt de kinderen voor op de brugklas.

Altijd op de hoogte met onze app

Het is toch altijd spannend om je kind achter te laten. Daarom hebben wij een eigen applicatie ontwikkeld, waarmee ouders altijd op de hoogte zijn. Via de app kunnen we tijdens de dag foto’s plaatsen of een update sturen. Weinig tijd bij het ophalen of wegbrengen? Dan doen we de overdracht via de app. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen terwijl je in de auto zit. Ook een keertje een dag ruilen kan makkelijk geregeld worden via de app.

Kom een middag kennismaken

De eerste schooldag komt eraan en dat is hartstikke spannend! Gelukkig kunnen jullie al eerder kennismaken bij de buitenschoolse opvang. Dat is dan één verandering minder op de eerste schooldag. Tijdens de wenmiddag maken jullie kennis met alle kinderen op de groep en de pedagogisch medewerkers van SKOO. We doen er alles aan om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken.